Home Bedrijfsprofiel Caravan & camperaccessoires Dealers Productvideo's Technische ondersteuning Contact
Er is op dit moment geen nieuws.

 

REICH GmbH, Eschenburg (D.)
Reich Benelux Office in Arnhem is het verkoopkantoor van Reich GmbH in Eschenburg, bij Dillenburg (Duitsland).
Reich is reeds 35 jaar een belangrijke fabrikant voor de Caravan- en Camper industrie. Een greep uit het productie programma: waterkranen en pompen, douches, accessoires voor de caravan keuken of bad/toiletruimte. Daarnaast fabriceren wij al vele jaren producten om de inhoud te meten van o.m. gasflessen, vers- en afvalwater tanks, maar ook om de gewichten vast te stellen van een caravan of camper of de dissel. Allemaal hoogwaardige elektronische producten en stuk voor stuk belangrijk voor de kampeerder!

Naast ingenieuze systemen, speciaal voor de camperfabrikanten, die de gebruiker alle informaties verstrekken over watertankinhoud, batterij condities, temperaturen, etc. is de fabricage van zgn. Caravan Movers een belangrijk onderdeel in ons product portfolio geworden. Inmiddels een bekend verschijnsel op camping plaatsen: d.m.v. de Reich Move Control manoeuvreert de gebruiker zijn caravan exact op de plaats waar hij (of zij!) 'm ofwel thuis dan wel op de camping wil hebben. Geen geduw en getrek meer (met alle onaangename lichamelijke gevolgen van dien!), maar gewoon met een druk op de knop van de afstandsbediening wordt de caravan verplaatst.
Reich is hierin marktleider en heeft ook de meeste ervaring. Ruim 12 jaar ervaring hebben wij in het produceren, monteren en verkopen van deze systemen. Alles origineel Duitse productie!

Dat is ook mede een reden om ons "filiaal" in Arnhem te hebben. Natuurlijk gebeuren er wel eens ongelukjes, moeten onze dealers ondersteund of getraind worden of moeten er nieuwe producten getest worden; dat alles geschiedt door onze technische dienst.
En vanzelfsprekend helpen wij de consumenten graag telefonisch met adviezen en product informaties. Nee, verkopen doen wij niet aan de consument. Dat recht is voorbehouden aan onze dealers.

Naast de hiervoor beschreven producten zijn wij met ons team van 6 medewerkers dagelijks druk bezig met de verkoop van een aantal andere artikelen voor deze vrijetijdsbranche. Wij noemen hier o.m.: caravan opzet spiegels (nodig bij het trekken van een caravan of brede aanhanger), Seitz rolgordijnen, dakluiken en vensters, hoogfrequent batterijladers, revolutionaire - slechts 2 kg. (!) wegende - batterijen (incl. lader), speciaal voor caravanmover gebruikers (Mobility Power Pack) en andere accessoires.

(Reich kocht ca. 9 jaar geleden haar Nederlandse vertegenwoordiger Ivra; vandaar de naam Ivra in de website naam en bijvoorbeeld op een aantal van onze verpakkingen)

Voor informatie over het programma bent u op onze website van harte welkom; ook de website van ons hoofdkantoor www.reich-web.com is de moeite waard.

Hebt u vragen of opmerkingen, aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen via onze contactpagina.

Mogen wij ons even voorstellen?
Cees van Bentem
Binnendienst Medewerker
Diana Berends
Secretaresse
Bas Jansen
Service Monteur
Kees Staats
Benelux Sales & Marketing Director
Sjoerd Sijbranda
Vertegenwoordiger
Huub van der Voort
Account Manager Noord-Nederland

Copyright© Reich Benelux - Ivra 2018 - Disclaimer Terug naar boven