De populairste
vliegvakanties

De grote welverdiende zomervakantie gaat weer van start. Dat betekent heerlijk genieten op het strand, en lokale markten slenteren en gewoon even heerlijk een paar dagen niks doen! Niet alleen jij zal er zo over denken, nog veel meer mensen zullen er zo over denken. Ben jij iemand die wel een eindje van thuis af op vakantie wil? En die vliegen ziet zitten? Ga dan op een vliegvakantie! Maar welke vliegvakanties zijn er dit jaar eigenlijk populair?

De vliegvakanties die nu populair zijn

Er zijn maar liefst tien vliegvakanties die erg populair zijn dit jaar. Het zijn allemaal vliegvakanties naar een ander land. Er is dus keuze genoeg om jouw populaire vliegvakantie uit te kiezen. De vliegvakanties die populair zijn onder andere Frankrijk, Italië, Griekenland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Duitsland, Turkije, Groot-Brittannië en Kroatië. Je zou met het vliegtuig naar deze landen kunnen afreizen.

De
vakantielanden

Er zijn in totaal tien vliegvakanties erg populair dit jaar onder de Nederlanders. Nederlanders hebben nogal een enorme voorkeur aan bepaalde landen, zo ook dit jaar weer. Wij Nederlanders willen het liefst naar Frankrijk op vliegvakantie. Dat staat bij ons stipt op nummer een.

france
De drukte ontvluchten

Een vliegvakantie naar Frankrijk is bij veel Nederlanders de nummer een van vakantiebestemming. Doordat Frankrijk een groot land is en er voldoende plekjes te vinden zijn, kun je de drukte makkelijk ontvluchten. Dit geldt ook voor de populaire plekken in Frankrijk.

Een geslaagde zonvakantie

Het land Spanje is het vakantieland om een geslaagde zonvakantie te hebben. In Spanje zijn lange zandstranden, metropolen, winkels en gezellige Pueblos Blancos te vinden. Iedere vakantie trekken er veel Nederlanders naar Spanje om aan het zomerse kleurtje te kunnen werken. De meeste Nederlanders nemen daarom een vliegvakantie naar Barcelona.

Lekker eten

Italië, het land dat bekend staat om pizza, pasta en de la dolce vita. Een vliegvakantie naar het mooie Italië is voor ons als Nederlanders zeker weten genieten. Camping het Gardameer is een van de plekken in Italië waarbij je alleen maar Nederlanders ziet. Als je van drukte houdt, is het zeker een mooie plek. Voor je rust moet je er absoluut niet heen gaan, want dat is daar niet. Als je voor een rustige vakantie komt kun je beter naar het plekje la dolce vita gaan.

All-inclusive vakantie

Wil je een vakantie met alles erop en eraan? Dan is Turkije het uitgelezen vakantieland. Turkije is al jaren de favoriete vliegvakantie onder de Nederlanders. Je kunt hier heerlijk tot rust komen.

Over

Onze website gaat helemaal over naar buiten gaan op vakantie, op vakantie gaan en toeristische plaatsen

Aansluiten